نوشته شده توسط : سلامت

خواص سیب زرد , خواص سیب برای معده ,خواص سیب برای لاغری ,خواص سیب قرمز ,خواص سیب گلاب ,خواص سیب زرد در طب سنتی ,خواص سیب سبز , خواص سیب سرخ



خواص سیب زرد و قرمز و سبز



سیب

سیب میوه‌ای است بهشتی،‌ سرشار از ویتامین‌های آ، ب، ث و پتاسیم که در درمان‌های طبیعی یا طب سنتی، دارویی برای پیشگیری از بیشتر امراض شناخته شده است‌.


طبع سیب گرم و تر می باشد. میوه سیب را می توان به صورت سالاد سیب، سرکه سیب، مربای سیب، پای سیب، کیک سیب، آب سیب و میوه سیب استفاده کرد.

سیب درختی دارای ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و ریبوفلاوین، پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم می باشد همچنین سیب دارای مقادیر زیادی فیبر رژیمی و فلاونوئید هایی مانند کورستین، اپیکاتچین و فلوریدین می باشد.


سیب سبز: رنگ آن برای افراد عصبی و ناآرام بسیار مفید است. رنگ سبز خاصیت ضدعفونی کننده دارد و مناسب برای بیماری های قلبی -عروقی و بیماری های روده ای (یبوست)، معده (سوء هاضمه، زخم معده و ...)، کلیه (سنگ کلیه و ناراحتی های مجاری ادراری)، ریه (مشکلات تنفسی، آسم و ...) و رحم می باشد. این رنگ برای درمان زخم های عمیق سوختگی های شدید نیز مؤثر است. این خواص در میوه ها و سبزیجاتی که سبز رنگ هستند، به وفور یافت می شود. تحقیقات نشان داده میوه ها و سبزیجات سبز رنگ خاصیت ضدعفونی کنندگی دارند و در هضم غذا و جذب آن مؤثرند. میوه ها و سبزیجات سبز رنگ برای افرادی که از بیماری های عصبی رنج می برند، توصیه شده است. همچنین در درمان زخم های عمیق و سوختگی ها و بیماری های ریوی و کلیوی بسیار مؤثر است و در بهبود بیماری های قلبی مصرف فراوان دارد.


رنگ قرمز: رنگی است محرک و اشتهاآور، رنگی پرانرژی که همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده می شود. معمولاً ما برای خوردن خوراکی هایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم. این رنگ و در واقع میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این که افزایش دهنده اشتها هستند، برای افراد کم خون و افرادی که کمبود آهن دارند، بسیار مناسب است. همچنین در درمان عفونت ها و سوختگی های شدید بسیار مؤثر است و معمولاً این گونه میوه ها و سبزیجات در درمان بیماری های ریوی، مشکلات روده (یبوست) و رحم به کار برده می شود. مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پرانرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت کننده روده و کبد است.


رنگ زرد: رنگی شادی آفرین، درخشان، زنده و محرک. سبزیجات و میوه های زردرنگ معمولاً اشتهاآور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می باشند. میوه جات و سبزی های زردرنگ تصفیه کننده کبد و روده ها و کلیه هاست. این مواد غذایی در درمان بیماری معده (ورم معده)، کیسه صفرا، یبوست، فشار خون و همین طور مشکلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب مؤثرند و بسیار انرژی زا می باشند و محرک اعصاب


خواص و فواید جادویی سیب گلاب

خواص سیب گلاب

سیب های عطری و شیرین به ویژه سیب گلاب از بهترین تقویت‌کننده‌های دستگاه گوارش است و مصرف آن می‌تواند از برخی ناراحتی ‌های معده از قبیل ریفلاکس، ترش کردن و تهوع جلوگیری کند.

این نوع سیب از عطش و التهاب معده در طول روزهای گرم تابستان می کاهد و مصرف فالوده آن همراه با قدری عسل و گلاب و زعفران، حدود یک ساعت پیش از غذا یا دو تا سه ساعت پس از غذا یا هنگام خستگی از کار روزانه و قبل از خواب شبانه، ضعف نیروی ذهنی و بدنی را کمتر کرده، واکنش شدید قلب و سیستم عصبی به تحریکات هیجانی را کاهش می دهد.


لاغری سریع با رژیم سیب

سیب برای لاغری

مشهورترین رژیم سیب ، رژیم ۳ عدد سیب در هر روز تامی فلین میباشد. در این رژیم سیب شما باید حدود ۱۵ دقیقه قبل از هر وعده غذایی یک عدد سیب بخورید و حداقل این کار را در سه وعده انجام دهید. اما مطمئنا” خوردن سیب قبل از هر وعده به تنهایی برای کاهش وزن کافی نیست وغذایی که در هر وعده مصرف می کنید نیز اهمیت زیادی دارد.

 اگر ۱۵ دقیقه قبل از یک وعده غذایی سیب بخورید اما درآن وعده مرغ و سیب زمینی سرخ کرده بخورید فایده زیادی ندارد . این رژیم به شما توصیه می کند که در هر روز حداقل ۴ تا ۵ وعده غذایی داشته باشید و در هروعده حتما” پروتئین خالص مصرف کنید و علاوه بر سه وعده سیب ۶ وعده هم میوه و سبزیجات دیگر بخورید.در کل ، میوه ها ، لبنیات کم چرب ، سبزیجات وگوشتها از غذاهای توصیه شده در این رژیم هستند.

توجه : هیچ نوع رژیم لاغری را بدون مشورت با پزشک و یا مشاور تغذیه استفاده نکنید.


طبع و مضرات مصرف سیب

مضرات سیب

مصرف سیب هیچ عوارض جانبی جدی ندارد. مضرات سیب در صورت مصرف غیر اصولی و غیر معمول ایجاد می شود. دانه ی سیب دارای سیانید می باشد که یک سم قوی و کشنده است. مصرف بیش از حد و مداوم دانه ی سیب می تواند به طور بلقوه کشند باشد. در واقع اگر این دانه ها به مقدار زیاد و به صورت روزانه مصرف شوند شاید در طول مدت زیاد سم در بدن جمع شود و بتواند به حد کشنده ای رسیده و باعث مرگ شود.

خوردن سیب بدون مسواک زدن دردسر آفرین است. دانشمندان می گویند سیب تا نسبت زیادی اسیدی است. خوردن مداوم این میوه می تواند تا ۴ برابر مخرب تر از نوشیدنی های گاز دار به دندان ها آسیب برساند. درواقع خوردن هر روزه ی سیب باعث خرابی دندان شده و باید برای جلوگیری از این ضرر سیب بعد از مصرف دندان هایتان را مسواک بزنید تا رد اسید این میوه از دندان ها پاک شود.




:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سلامت

با طب سنتی بی اختیاری ادرار را درمان کنید

با طب سنتی بی اختیاری ادرار را درمان کنید

 

اندام های دستگاه ادراری ما عبارند از کلیه‌ها، میزنای‌ها و مثانه. مشکلات متعددی از قبیل عفونت های دستگاه ادراری، وجود خون در ادرار، احتباس ادرار، بی اختیاری ادرار، سنگ های کلیوی و بیمای های مربوط به پروستات‌ وجود دارند که ناراحتی شدید را موجب شده و نیاز به مراقبت و درمان فوری دارند. یکی از مهمترین این مشکلات خروج بی اراده ادرار از مثانه است که مشکلات و ناراحتی های متعددی را برای فرد بیمار ایجاد میکند به ویژه در جوامع مذهبی که این مشکل چتدین برابر خودنمایی دارد.

 

بی اختیاری ادرار چیست؟

بی اختیاری در دفع ادرار وضعیت شایعی است که اغلب زنان و مردان به ویژه زنان در سنین کهن سالی به آن مبتلا شده و تعریف آن از لحاظ پزشکی نشت غیر ارادی ادرار است هر چند میزان آن بسیار کم و در حد چند قطره باشد. این بیماری میتواند کیفیت زندگی، احساس خوب بودن، اعتماد به نفس، انجام فعالیت های فیزیکی و احساس رضایتمندی در زندگی افراد مسن را تحت تاثیر قرار داده و آن را مختل کند، ضمن آنکه باعث تحمیل بار اقتصادی بر جوامع میگردد.

 

علائم بی اختیاری ادرار کدامند؟

بی اختیاری در دفع ادرار همراه با علایم متعددی برای هر فرد است که برخی از مهمترین این نشانه ها که باید آنها را جدی گرفت عبارتند از:

تکرر ادرار (احساس دفع ادرار به میزان حداقل سه بار در فاصله صبح تا ظهر یکی از اولین نشانه های بروزاین بیماری است.)

بیدارشدن مکرر برای دفع ادرار هنگام شب (حداقل دو بار در کمتر از 10 ساعت)

قطره قطره ادرار کردن (این علامت به ویژه در مردان بیشتر مشاهده میشود.)

احساس ناگهانی برای دفع ادرار

عدم توانایی نگه داشتن ادرار تا زمان رسیدن به دستشویی و ریزش ادرار

خروج غیر ارادی ادرار هنگام عطسه کردن، سرفه، خندیدن، بلند کردن اجسام سنگین و ... (این نشانه بیشتر در زنان مشاهد شده است).

طول مدتی بی اختیاری ادرار (بی اختیاری گذرا در دفع ادرار داشتن حداقل یک نشانه به صورت غیر دائمی و بی اختیاری دائمی داشتن حداقل یک علامت به صورت همیشگی یا اکثر مواقع روز است.)

داشتن عفونت ادراری، سوزش ادرار، تکرر ادرار و احساس باقی ماندن ادرار در مثانه از دیگر نشانه های این بیماری است.

 

راهکارهای طب سنتی برای درمان بی اختیاری ادرار :

چنانچه بیماری در اثر افزایش سردی مزاج فرد بیمار باشد، مصرف سعد، خولنجان، گلنار، کندر توصیه میگردد. این مواد را با یکدیگر مخلوط نموده کمی عسل به آن افزوده و میل کنید.

همچنین مالیدن روغنهای گرم مانند روغن گردو و روغن نارگیل بر روی عانه و اطراف مجاری ادرار مفید است.

چنانچه بی اختیاری ادرار ناشی از گرمی مزاج فرد بیمار باشد، مقداری طباشیر، گلنار فارسی، گل ارمنی، خرفه و تخم کاهو را بکوبید و با لعاب کتیرا و لعاب به دانه مخلوط کرده، میل نمایید.

از دیگر راهکاری طب سنتی برای درمان این بیماری، مصرف تخم شنبلیله است. به این منظور روزی یک مثقال از آن را دم کرده و یک استکان میل کنید.

جوشانده بیست گرم برگ خشک گزنه در یک لیتر آب برای درمان زیادی بول و بی اختیاری در دفع ادرار مفید است.

یکی از درمانهای گیاهی این بیماری مصرف برگ ذغال اخته فرنگی است. مقدار 30 گرم برگ ذغال اخته فرنگی را با یک لیتر آب حرارت دهید تا به جوش آید. سپس آن را صاف کرده و مقداری شکر به آن اضافه کنید. این روش برای درمان بی اختیاری ادرار در کودکان مفید است.

دم کرده گیاه علف چای یا هزار چشم نیز برای درمان خانگی سنگ کلیه، بیماری های جهاز تنفسی و بی اختیاری در ادرار مفید است.

 

نکات مهمی که بیمارن مبتلا به بی اختیاری در دفع ادرار باید بدانند!

توصیه میشود افراد مبتلا به این بیماری از انجام فعالیت های فیزیکی سنگین و ورزش های سخت اجتناب نموده و غذاهای پر ادويه مصرف نکنند.

حذف يا كاهش ميزان چای، قهوه، كاكائو و نوشابه های كافئين دار و انرژی زا ضروری است.

سیگار نکشیدن و عدم استفاده از هرگونه دخانیات به این افراد توصیه میشود.

چنانچه فرد دارای شاخص توده بدنی بالا است، کاهش وزن توصیه میگردد.

لازم است فرد بيمار دارای برنامه منظم ورزشی، رعايت يك رژيم غذايی مناسب در رفع يبوست و دريافت مواد مغذی مورد نیاز بدنش باشد.

رفع موانع دسترسی سریع به توالت و لزوم کاهش و تغییر در نحوه استفاده و مصرف مایعات توسط بیمار لازم و ضروری است.

  ستاره

:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 خرداد 1397 | نظرات ()